Recept - matlagning

torsdag 9 september 2010

satisfaction

Nöjd. Tillfredställd. Belåten. En innebörd som det var länge sedan jag fick uppleva, men i morse hände det. 45 jämnt - och jag är nöjd. En sådan underbar känsla. Jag hoppas att det håller i sig nu bara.

Känns för övrigt som att det var längesen jag fick skriva något i kategorin framsteg?

4 kommentarer:

  1. Vi tycker om framsteg, du är jätteduktig!

    SvaraRadera
  2. Skönt att du får vara lugn nu. Men trist hur vågen påverkar en. Jag har inte vägt mig på evigheter, och nu vet jag inte hur jag ska våga. Tänk om jag har gått upp flera kilo utan att fatta det. Uuuh.

    SvaraRadera
  3. Sv: fast jag tränar inte armarna alls :P eller lite kanske, tränar karate 2 ggr i veckan men det har jag bara gjort i en veckas tid nu. Får man muskler på så kort tid?

    SvaraRadera
  4. (skrev samma sak innan, men jag vet inte om det skickades. Blev lite konstigt)

    Sv; Ja alltså jag förstår mer att tjejer inte är pepp på menssex än att killar inte är det. Visst, det är jobbigt om det är jättemycket, men lite blod på snoppen är ju inte så farligt. Särskilt inte om det gäller killar som gillar analsex (som flashback-folket) :P

    Men nä, det där med att övertala folk är bara konstigt. Jag hade till exempel aldrig velat få oralsex av en kille som egentligen tyckte illa om det. Men folk fungerar så märkligt ibland.

    SvaraRadera