Recept - matlagning

fredag 12 februari 2010

äcklig, äcklig, äcklig.

Slängde just en massa godis jag fick från lagret, min praktikperiod slutade idag. Fick en kasse med typ fem godispåsar och en stor påse chips(äckliga chips som jag inte ens kommer smaka på). Det mesta av godiset åkte precis i soporna, eftersom att jag var så jävla nära att börja hetsa förut.

Jag hade planerat att väga upp allt godis och lägga det i små, små påsar och slänga resten, men det gick inget vidare... Jag ska aldrig mer öppna en godispåse när jag är hungrig. Jag hade precis "smakat" på (lite för mycket) av godiset och skulle spy, och då kommer förstås mamma hem! Jag fick typ panik men som tur var så hade jag väl inte ätit mer än ca 250 kcal... Jag får leva med det och kompensera för det i morgon.

Så nu åker resten av godiset i soporna, fy fan heller att jag tänker äta allt det, sparar jag det så kommer det bara gå åt helvete. Trots mitt misslyckande känns det bättre nu när jag har slängt allt. Fan, jag är bara så jävla otroligt sjukt frustrerad på allt just nu. Kan inte bara verkligheten dra åt helvete någon gång?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar