Recept - matlagning

lördag 2 oktober 2010

morgonen


Om det bara höll i sig. En liten, liten stund längre.
Mitt huvud är så långsamt nu. För långsamt för stress.
För långsamt för ångest. Allt är tyst. Fridfullt.

10 kommentarer:

  1. vill bara att du ska veta att det där är vääldigt för smalt! styrkekramar<3

    SvaraRadera
  2. sv: vad bra! :) man förstår ju att det är jobbigt för honom också, för att han älskar dig och vill att du ska må bra. men förhoppningsvis förstår han att det inte är hans fel.. :):)

    ja men bra! kroppen mår bäst av att äta regelbundet och man får inget överdrivet sötsug/hetssug. även fast man äter väldigt lite :/ <3

    SvaraRadera
  3. sv: men det är ju jättebra att du äter :) och äter man regelbundet så tar kroppen hand om allt ändå och använder maten som energi. du är jätteduktig!!
    jo men skolmat har alltid varit läskigt haha, eller iallafall inte gott ;) men då kan du ju kompensera med något gott till mellis? :D

    SvaraRadera
  4. sv: jaha :/men då kan du ju lämna lite och äta det du känner dig trygg med. det är ju bra att du överhuvudtaget äter :)

    SvaraRadera
  5. Åh, kämpa på gumman. Du klarar det. Man har sina upp och nedgångar, så det får man räkna med. Men vi båda vet att du klarar det. Jag hoppas verkligen på dig och om det finns något som jag skulle kunna hjälpa till med, så säg till.
    kram<3

    SvaraRadera
  6. sv: men det är ju jättebra :) nej precis, man måste prioritera skolan OCH sitt välmående och man mår inte bra utan mat. jag tycker du är jätteduktig!

    SvaraRadera
  7. Låt inte kärleken rinna ut. Det är det som lyfter dig.
    Kämpa för dig och honom. Jag vet hur mycket han betyder.

    SvaraRadera
  8. sv: tack själv<3
    hoppas du får en underbar dag och att skolmaten är riiiktigt god idag :)

    SvaraRadera