Recept - matlagning

onsdag 29 december 2010

verkligheten kallar

Kanske har jag inte den drömkroppen jag är ute efter, men jämför man med vissa andra så har jag ju faktiskt en helt okej kropp ändå. Får ju ändå komplimanger för den, får ju trots allt höra att jag är fin, även om det är svårt att höra. Så kanske går det här att leva med ändå? Trots att midjan är tre centimeter för stor.



Bild borttagen av säkerhetsskäl.

16 kommentarer:

  1. det är klart du är fin erika och att du kan leva trotts att du inte tycker du är perfekt. För ingen är perfekt, även friska personer tycker mindre om vissa delar av sin kropp..
    Hoppas du har det bra<3

    SvaraRadera
  2. Du har en av de absolut finaste kropparna jag någonsin sett. Helt ärligt. Du skulle faktiskt till och med kunna gå upp några kilo till och ändå vara precis lika fin. Du är så himla vacker, Erika. Jag önskar att du kunde se dig själv precis så som andra ser dig.

    SvaraRadera
  3. Du borde vara nöjd gumman. Du är så fin så <3

    SvaraRadera
  4. finfinfinfifnifninfififinffinfifnfiiiiin

    SvaraRadera
  5. oooh gud du är hur fin som helst

    SvaraRadera
  6. Måste fråga hur mycket du väger på denna bilden för jag hade kunnat tro att det är min egen kropp :o fruktansvärt läskigt!

    SvaraRadera
  7. Så klart att jag menar det :)

    SvaraRadera
  8. Johanna: Jaså, scary! Jag vägde 45 typ, tagen för några dagar sen bara.

    SvaraRadera
  9. sv: ja, alltså.. jag har för mig att hon hade gått upp lite när hon dog, som minst vägde hon 25 (och var typ 167 tror jag). så hon dog nog av ansträngningen av viktuppgången, för det får ju inte gå för snabbt heller, inte när man är så så liten :/

    SvaraRadera
  10. Häng inte upp dig på kilona och centimetrarna. Hade du haft mindre muskler hade du kunnat se likadan ut och väga fem kg mindre. Lovar. Var nöjd! kram

    SvaraRadera
  11. Som mig då, är du ungefär 1.65? :o

    SvaraRadera
  12. Jätte fin är du<3 GOTT NYTT ÅR! Hoppas du haft en fantastisk kväll. Tack för en inspirerande blogg.

    SvaraRadera
  13. Johanna: Nej, är 160-161, vet inte säkert

    SvaraRadera
  14. woah, jag önskar verkligen att jag hade dina ben, mina har äckliga fettklumpar på insidan av låren som ser helt förjävliga ut och som inte går att bli av med. du ska vara nöjd :)

    SvaraRadera
  15. Åh, du ser ut som jag gjorde innan jag gick upp 2 hemska kilon. Bortsett från att jag är några centimeter längre än dig :O

    SvaraRadera