Recept - matlagning

måndag 29 mars 2010

just leave me here




Det är inte det här jag vill vara.
och jag glömmer bort att andas



9 kommentarer:

  1. sv: Ska du säga! :D
    Men hur mkt vill du väga?

    SvaraRadera
  2. Åh tungt att läsa din blogg, det hörs precis hur dåligt du mår... Kan du inte prata med någon? Söka hjälp för dina ätstörningar och tala men en psykolog? Eller testat någon självhjälpsbok?

    Att klara det själv är nästan helt omöjligt... Oavsett hur mycket kämparglöd man är har :)

    SvaraRadera
  3. Hur gammal är du? Om du är över 18 så kommer de inte att skvallra :)

    Nu vet jag inte vart du bor, men OA kanske också kan vara värt att testa? Jag har varit där någon gång och jag tycker det är ganska bra. Innan var jag bombsäker på att det bara skulle vara tjoka tanter där, men såå fel jag hade ;P Ganska skönt att lyssna på andra, få tips och råd etc och man behöver inte öppna sig om man inte vill. Dit kan du gå även om du är under 18, utan att de ringer föräldrarna.

    Jag tror det bästa är om du hade pratat med någon nu, skjuter man upp det blir det bara svårare att ta sig ur beteendet. Förut tänkte jag alltid att jag skulle klara av att sluta själv men det har uppenbarligen inte funkat, tvärtom. Jag hatar att öppna mig för främlingar för mycket, förstår precis hur du känner då du skriver att det känns läskigt men ibland måste man... Kanske finns någon skolsköterska, eller annan som du känner lite sedan tidigare?

    Självklart är det upp till dig hur du vill göra, hur som helst hoppas jag att du lyckas ta dig ur ätstörningarna :)

    SvaraRadera
  4. Vännen, om du vill prata så vet du var jag finns.
    Take care och glöm inte att du är unik :)<3

    SvaraRadera
  5. Tycker också att du ska prata med någon. Låt det inte gå så långt att dina föräldrar tar tag i det åt dig om du inte vill det, utan försök att hinna före dem. Vill du sen berätta så är det ju bra, men bäst är nog ändå om du själv tar första steget. Det är DU som berättar det DU vill! Det är superjobbigt att bära på sådana här saker ensam.
    kram

    SvaraRadera
  6. Uf, nej det förstår jag verkligen att du inte vill, vem vill prata om äs med sina föräldrar egentlig? Synd att det är såna "regler", jag tror att det skrämmer många från att söka hjälp. Jag kan inte förstå att du "bara" är 16, du skriver så fint och klarar verkligen av att sätta ord på hur dina känslor (Nu fick jag mig själv att låta som en tant...).

    Kul att höra att maten gick bra idag, och att du gör framsteg! Du är stark. Kämpa på :)

    Ta hand om dig, kramar

    SvaraRadera
  7. Sv: tror inte det om du vill ha det fluffigt.. men om du vill ha lite smak på det och ändå kalorisnålt så testa blanda i bär, funlight, vatten. lite sojamjölk light gör det även godare ;)

    SvaraRadera
  8. Nej, men jag har det oavsett om jag väger 47kg... :/ tack, du med, verkligen :)

    SvaraRadera