Recept - matlagning

måndag 8 mars 2010

inga mer initialer

Från och med nu är det hejdå till signaturen L.E, jag ska vara mer personlig än så. Skiter i om någon kanske fattar vem jag är. Då får det vara så. Tack för alla era kommentarer. Det värmer. Stor kram på er!
/ Erika.

14 kommentarer:

  1. sv: tack så jättemycket! blir alltid glad av att höra det för det är inte alltid man själv känner sig så duktig:)

    ja det kan verkligen vara svårt att gissa sig till vikten, det är ju inte ovanligt att den visar helt tvärtom mot vad man trodde. men jag får se när det blir av, vill nog gå ner lite till innan jag väger mig för att vara riktigt riktigt säker på ett bra resultat!:)

    SvaraRadera
  2. Åh! :) Coolt med ditt riktiga namn!

    Jag hatar när jag misslyckas. Perfektionisten i mig vill bara ha ihjäl någon... HATAR när jag misslyckas.

    SvaraRadera
  3. Mm, jag har brutit ihop flera gånger. Jag har grym prestationsångest vilket var den största anledningen till att jag gav upp lagsporten jag utövade. Fick sådan panik att jag höll på att gå under om jag presterade dåligt. Och så... Du, du har inte msn?

    SvaraRadera
  4. sv: men precis! det är motsatser som behöver varandra. om man aldrig misslyckades skulle man heller inte kunna känna att man "lyckas", för då är ju det där med att "lyckas" normen. precis som att man måste må dåligt ibland för att kunna känna riktig lycka och glädje. :)

    SvaraRadera
  5. SV: Ja, lax är fan bäst! <3

    SvaraRadera
  6. Hej Erika, kul att få se mer av det riktiga du!

    SvaraRadera
  7. Hej Erika! Jag kan inte fatta att det är du. Shit. o: <3
    (jo jag har läst din blogg for a while och sådär, och tycker din design är skitsnygg. speciellt din header)

    SvaraRadera
  8. /svar/ egentligen borde ju provrum göra en vackrare så att man "luras" att man passar i de där smala jeansen så man köper dem, inte tvärt om haha (:

    SvaraRadera
  9. Och du, jag tror inga du/vi känner faktiskt sitter inne på sådana här bloggar. Och om dem gjorde det är dem nog som vi, och då vill dem nog inte säga något för det vore dubbelmoraliskt! Så chansen att någon skulle hitta dig är rätt minimal. :)

    SvaraRadera
  10. Svar : Ja jag samlar på mig vatten hela tiden ... det känns nästan som om det är vatten jag går ner och vatten jag går UPP, inget verkar hända med fettet ;S

    Ska jag bara fortsätta med att äta denna mängden då? :)

    angående den anonyma kommentaren : Ja jag vet ! Känns så onödigt, fattar inte varför sånna personer alltid retar sig på oss och måste kommentera ...

    och tack, din blogg är också väldigt snygg ! (:

    SvaraRadera
  11. sv:Nä, man ska inte berätta för folk i sin omgivning, blir nog aldrig bra då:/

    SvaraRadera
  12. Sv: okej:)
    Åh, tack så mkt!<3 Du är oxå det. Duktig:)

    SvaraRadera