Recept - matlagning

måndag 17 maj 2010

mamma&muffins

Bara för att ni ville veta så har jag testat ett nytt recept på brownies som jag har bakat i muffinsformat. Min stackars mamma ligger hemma med feber så jag ville skämma bort henne lite grann, visst är jag en snäll dotter? Väldigt chokladiga, väldigt goda och bara 73 kcal/st. Kolla recepten. ;)

5 kommentarer:

  1. Sv; Ja. Jag borde vara mer noga med att ta mina vitamintillskott. Fast jag äter ganska varierat nu, eftersom jag äter samma middag som min familj, och till frukost blir det ibland mackor, ibland gröt och ibland yoghurt. Det går nog bra det här. Om jag bara ger det en chans.

    SvaraRadera
  2. Du borde skriva en receptbok!

    SvaraRadera
  3. Ser gott ut! :D

    Sv: Jo, jag vet. Men en del av min hjärna vägrar fatta det.

    SvaraRadera
  4. Sv: Haha, jag överdrev "lite" då jag skrev inlägget. Jag tycker att det är så jobbigt att släppa in på livet och framförallt då personen är någon som jag hade kunnat tycka om typ, haha. Och du hade rätt, det gick jättebra.

    Kakan såg riktigt god ut! Hade jag vart din mamma skulle jag då blivit nöjd :)

    SvaraRadera
  5. Ja det e inte klokt hur bra man hade kunnat vara på andra saker,..jag hade kunnatr haft det nedrans körkortet avklarat....nu är det mest jobbig....jag e så nervös hela tiden...mår skit inombords och tror inte alls på mig själv.

    SvaraRadera